Patlıcan Musakka Tarifi Tencerede

Kanalımdaki videolarımı kaçırmamak için abone olmayı unutmayın. Tuzlu suda 20 dakika bekletiyoruz.


Pin On Yemek Tarifleri

4-5 tane patlıcan 300 gr.

Patlıcan musakka tarifi tencerede. Patlıcan musakka yapmak için ilk olarak patlıcanlarınızı bol suda yıkayın ve alacalı bir şekilde soyun. Öncelikle patlıcanlarımızı alaca soyuyoruz ve yuvarlak olarak dilimliyoruz. Fırında Patlıcan Musakka Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patlıcan 600 gram dana kıyma 1 adet büyük boy kuru soğan 1 adet büyük boy domates 1 tutam maydanoz 1 yemek kaşığı domates salçası 15 su kadehi sıcak su 3 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz kekik kimyon pulbiber Fırında Patlıcan Musakka Tarifi Yapılışı Patlıcanları alacalı atayıp.

Rengi değişmye başlayınca yağdan aldım ki tencerede pişerken dağılmasın. Ben bazen bu şekilde yapıyorum. 1 çay kaşığı tuz.

ANNE YEMEĞİ LEZZETİNDE Patlıcan Musakka Tarifi. Ardından patlıcanlarınızın suyunu sıkın. Beni takip edebileceğiniz ve kafanızdaki soruları sorabileceğiniz sosyal medya hesaplarım Twitter.

Dilimlendikten sonra tuzlu suda bekletilen ve sonrasında kızartılan patlıcanlar. Youtube kanalımda nasıl yapılır eğlence ve hayatımı paylaştığım vloglarvideolar üretiyorum. Sizler de mutlaka bu şekilde de denemelisiniz.

Yağ kızınca küp küp doğradığınız soğanı ekleyip kavurmaya başlayın. Derin bir kaba su doldurup içine 1 ya da 2 çay kaşığı tuz atın ve patlıcanları içinde yarım saat kadar bekletin. Patlıcanların dağılmaması için fazla kızartmadım.

Genellikle de fırında yapılır. 1 adet kapya biber. 2 adet yeşil biber.

Hemen ardından tuzlu suya koyuyoruz. Dana kıyma 1 tane soğan 2-3. Yarım çay bardağından fazla sıvı yağ.

Ardından havlu kağıt yardımı ile iyice kurumalarını sağlıyoruz. Yaklaşık 20 dakika tuzlu suda bekletiyoruz. Eğer çiğden yapacaksanız bir miktar daha suya ihtiyacınız olabilir.

Patlıcanların acısını salması için bu işlem önemlidir Patlıcanları tuzlu suya koyduktan sonra bir tencerede tereyağını eritin. 1 kahve fincanı sıvıyağı. ANNE YEMEĞİ LEZZETİNDE Patlıcan Musakka Tarifi - YouTube.

Hem de daha çabuk pişiyor. 2-3 adet çarliston biber. Vazgeçilmez sebzelerin başında gelen patlıcanla yapılacak şahane bir yemek tarifi patlıcan musakka.

Tencerede patlıcan musakka tarifi yapılışı için ilk olarak patlıcanları alacalı bir şekilde soyarak dilimleyin. 3 adet patlıcan. Patlıcanları sıvı yağda kızartıp kağıt havlu serili bir tabağa kevgir yardımıyla alıyoruz.

Patlıcan Musakka Nasıl Yapılır Tencerede Patlıcan MusakkaTarifi Videosu İzle Yemek Tarifleri Videolu Kadınca TariflerTencerede patlıcan musakka yemeği. 1 tatlı kaşığı salça. Gerçekten çok lezzetli oluyor.

Tüm malzemeleri yarım parmak kalınlığında doğruyoruz. Bu şekilde yapmamızın nedeni acı suyunu almak. Aslında tencerede de çok lezzetli olduğunu biliyor muydunuz.

Sürenin sonunda süzüyoruz ve akan suyun altında iyice yıkıyoruz. Tuzlu suyun içerisine otuz dakika boyunca bekletin. 1 avuç çeri domates.

Suyunu süzdükten ve temiz bir bezle kuruttuktan sonra kızartıyoruz. Küçük küpler halinde doğradığınız alacalı patlıcanları 10-15 dakika boyunca tuzlu suda bekletin. 3 adet sivri biber.

Tencerede Patlıcan Musakka Tarifi Yapılışı Patlıcanları alacalı soyup dilimliyoruz. Tencerede Patlıcan Musakka Muhteşem Lezzet Tarifi için Öncelikle patlıcanları alacalı soyup istediğimiz şekilde ister yuvarlak halka şeklinde ister küp küp nasıl isterseniz doğrayalım tuzlu suda yarım saat kadar bekletelim acısı çıkması için. Tencerede Patlıcan Musakka Tarifi.

Tencerede Patlıcan Musakka Malzemeleri. Tencerede Patlıcan Musakka Tarifi Musakka çok sevdiğimiz bir ana yemektir. Eğer patlıcanınız acıysa 15 dakika tuzlu suda bekletip sudan geçirip sıkıyoruz.

Bu tarifi isteğe göre çiğden yapabilirsiniz yani soğanı sarımsak ve kıymayı kavurduktan sonra küp küp doğradığınız patlıcanları ve biberleri kızartmadan çiğden tencereye ilave edebilirsiniz. Daha sonra güzel bir şekilde kurulayıp kızgın yağ içerisinde hafif bir şekilde kızartın. Sıvı yağ ya da zeytinyağı.

Kıymalı harçla buluştuktan sonra tencerede ve ağır ateşte pişmeye devam ediyor. Tencerede Patlıcan Musakka Tarifinin malzemeleri Merhaba Ben Mustafa Bilik.


Tencerede Patlican Oturtma Nasil Yapilir Kolayca Yapacaginiz Tencerede Patlican Oturtma Tarifini Adim Adim Resim Etli Yemek Tarifleri Patlican Tavuk Tarifleri


Tencerede Kiymali Patates Oturtma Tarifi Nasil Yapilir Kadinca Tarifler Turkish Recipes Recipes Food And Drink


Patlican Musakka Tarifi Tencerede Patlican Musakka Nasil Yapilir Kadinca Tarifler Youtube Musakka Yemek Tarifleri Yemek


Auberginen Musakka Rezept In Einem Topf Wie Man Weibliche Rezepte Macht Moussaka Recipe Moussaka Appetizer Recipes


Patlican Musakka Yapilisi Videolu Tencerede Pisiriliyor Nefis Yemek Tarifleri Musakka Yemek Tarifleri Yemek


Nefis Firinda Kiymali Patlican Musakka Lokanta Usulu Leziz Yemeklerim Yemek Tarifi Yemek Yemek Tarifleri Musakka


Tencerede Patlican Musakka Muhtesem Lezzet Leziz Yemeklerim Yemek Tarifi Yemek Tarifleri Musakka Yemek


Patlican Musakka Tencerede Mutfak Sirlari Pratik Yemek Tarifleri Yemek Tarifleri Musakka Yemek


Ustasindan Nefis Patlican Musakka Tarifi Ustadan Al Tarifi Yemek Tarifleri Youtube Musakka Yemek Tarifleri Yemek


Patlican Musakka Tarifi Nasil Yapilir Videolu Kadinca Tarifler Yemek Tarifi Musakka Yemek Yemek Tarifleri


Patlican Musakka Tencerede Tarifi Nasil Yapilir 10 643 Kisinin Defterindeki Bu Tarifin Resimli Anlatimi Ve Deneyenlerin Fotogr Musakka Yemek Tarifleri Yemek


Tencerede Patlican Oturtma Nasil Yapilir 1 16 Resimli Yemek Tarifleri Yemek Tarifleri Yemek Etli Yemek Tarifleri


Nefis Firinda Kiymali Patlican Musakka Lokanta Usulu Leziz Yemeklerim Yemek Tarifi Yemek Yemek Tarifleri Musakka


Tencerede Patlican Oturtma Tarifi Zeymuran Cafee Yemek Tarifleri Yemek Tarifleri Yemek Etli Yemek Tarifleri


Tencerede Patlican Musakka Muhtesem Lezzet Leziz Yemeklerim Yemek Tarifi Ascilik Yemek Yemek Tarifleri


Tencerede Patlican Musakka Muhtesem Lezzet Leziz Yemeklerim Yemek Tarifi Musakka Yemek Leziz Yemek


Tencerede Patlican Musakka Muhtesem Lezzet Leziz Yemeklerim Yemek Tarifi Musakka Yemek Leziz Yemek


Firinda Kiymali Patlican Musakka Panosundaki Pin


Anne Usulu Patlican Musakka Tarifi Gurme Tarif Musakka Yemek Yemek Tarifleri

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Patlıcan Musakka Tarifi Tencerede"

Posting Komentar